Se första teasern till Men

Alex Garland är tillbaka med ännu en science fiction-skräckis — här är första titten på Men.

Den brittiska regissören och manusförfattaren Alex Garland har projekt som Ex Machina, Devs och Area X: Annihilation i bagaget, och nu är han tillbaka med ytterligare en science fiction-saga med målet att krypa under huden på oss.

Filmen distribueras dessutom av den amerikanska filmdistributören A24 — som har gjort sig ett namn genom att se till att unika kvalitetsfilmer får den spridning de förtjänar — vilket gör filmen extra intressant, åtminstone för mig.

Handling

Än så länge är det inte riktigt klart vad Men egentligen handlar om, förutom att den unga kvinnan Harper (Buckley) ensam åker till England efter att hennes man har dött. Väl där börjar hon bli förföljd av män som verkar ha någon typ av sjukdom — men mer än så vet vi inte just nu.

Medverkande

De enda skådespelarna som finns med i projektet än så länge är Jessie Buckley i huvudrollen som Harper samt Rory Kinnear och Paapa Essiedu i biroller. Eftersom det ännu inte finns speciellt mycket känt om filmen kommer rollistan säkerligen kompletteras snart.

Teaser-trailer

Här kan du se den första teaser-trailern till Men:

Detta är en så kallad teaser-trailer där man egentligen inte får veta så mycket — och oftast är det kanske bäst så. Det verkar dock vara en stämningsfull thriller, frågan är bara vad som ligger bakom förföljelserna?

Biopremiär

Men är ännu inte helt klar, men förväntas ha biopremiär den 20 maj 2022 om allt går enligt planerna.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln