Trailer till Men

Se den nya trailern till thrillern Men från Alex Garland.

Så har till slut den riktiga trailern till den kommande thrillern Men — tidigare har vi fått se en kortare teaser-trailer, men nu är det alltså dags för den första riktiga trailern.

Handling

Efter att Harper (Buckley) bevittnar sin exmans självmord beger hon sig till en avlägsen by i England, där hon börjar bli förföljd av män i byn. Varför detta sker är inte något som förklaras i trailern och är istället något som vi får se när vi ser filmen.

Medverkande

I huvudrollerna ser vi Jessie Buckley i rollen som Harper samt Rory Kinnear som utifrån trailern verkar spela alla män i filmen — förutom Harpers exman, då, som spelas av Paapa Essiedu.

Filmen är skriven och regisserad av Alex Garland, som tidigare skrivit manus till Sunshine, Dredd, 28 dagar senare och Beach samt både skrivit och regisserat Ex Machina, Area X: Annihilation och Devs.

Trailer

Här kan du se den nya trailern till Men:

Om du tittar på männen som syns genom trailern så är det bara Rory Kinnear i olika skepnader — även när det gäller yngre personer. Ett klart intressant koncept som det givetvis ska bli spännande att få se hur Alex Garland förklarar.

Premiär

Men har biopremiär den 20 maj 2022.

Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln