Missa inte Dynamo Dream

Se det första avsnittet i independent-serien Dynamo Dream, som äntligen har släppts!

Den ensamma filmskaparen Ian Hubert ligger bakom science fiction-serien Dynamo Dream, där han helt på egen hand har skrivit manus, regisserat och — sist men inte minst — skapat hela den virtuella världen som serien utspelar sig i.

Dynamo Dream, avsnitt 1

Det första avsnittet till Dynamo Dream heter Salad Mug, släpptes den 26 maj 2021 och är 21 minuter långt. Ni kan se hela avsnittet helt gratis här:

Alla avsnitt i serien kommer att läggas upp på YouTube-kanalen, så gilla videon och prenumerera om ni tycker om avsnittet.

Bakom kulisserna

Serieskaparen, 3D-modelleraren, manusförfattaren och regissören Ian Hubert lägger upp detaljerade bakom kulisserna-filmer och inlägg på både Twitter och Patreon, och på den sistanämnda får du dessutom ta del av de 3D-modeller och tekniker han använder i själva serien.

Bild från Ian Huberts Twitter-konto

Jag har följt Hubert i flera år och det är helt otroligt att han lyckas skapa det här på egen hand — dessutom i ett program för 3D-grafik som är helt gratis; Blender. Han har verkligen både talang och förmågan att faktiskt skapa något som ser otroligt bra ut.

Du hittar hans kanaler här:

På Patreon kan man välja att stödja olika kreatörer och på så sätt få ta del av exempelvis bakom kulisserna-material, som i det här fallet. En utmärkt plattform för små artister att få möjlighet att livnära sig på sina talanger.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln