Trailer till Mission: Impossible - Dead Reckoning

Se den första trailern till Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One!

Snart är det dags för ännu en film i Mission: Impossible-serien, där Tom Cruise gör det han är bäst på — att springa runt och överleva tusentals kulor som viner förbi honom, samtidigt som han gör alla sina stunts själv.

Medverkande

Huvudrollen som agenten Ethan Hunt spelas som vanligt av Tom Cruise, och runt honom finns medhjälparna Simon Pegg, Rebecca Ferguson och Ving Rhames. Utöver dem finns också "de onda"; både Vanessa Kirby och Henry Czerny — som faktiskt återvänder från den allra första filmen i serien.

De båda nya filmerna som släpps efter varandra är regisserade och skrivna av Christopher McQuarrie (De misstänkta), som även gjort de två senaste filmerna innan dessa.

Trailer

Den första trailern är som vanligt en så kallad teaser trailer, men trots det så får man faktiskt se en hel del härliga actionscener från filmen.

Ja, vad ska man säga? Det är minst sagt fullspäckat med spektakulära actionscener. Nu återstår bara att se om filmen lyckas förnya Mission: Impossible-serien på det sätt som behövs för att filmerna fortfarande ska vara intressanta.

Premiär

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One har svensk biopremiär den 12 juli 2023.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln