Sista trailern till No Time To Die

Biopremiären av No Time to Die närmar sig — här är den sista trailern innan det är dags.

Den senaste Bondfilmen No Time to Die fick sin biopremiär uppskjuten på grund av nedstängningarna i coronavirusets spår. Nu är det till slut dags för den efterlängtade filmen att få sin premiär i slutet av månaden, men för att bygga upp förväntningarna släpps nu en ny trailer.

Medverkande

I filmen, som är regisserad av Cary Joji Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation) och filmad av svenska fotografen Linus Sandgren (La La Land), ser vi bland annat Daniel Craig, Rami Malek, Jeffrey Wright, Léa Seydoux, Christoph Waltz, Ana de Armas och Ralph Fiennes.

Se trailern

Den sista trailern för No Time to Die kan du se här:

Att vara spion verkar nuförtiden inte handla om att göra saker i hemlighet utan att istället förstöra så mycket som möjligt. Helt okej med mig — bara det är en spännande film i slutändan.

Premiär på bio

No Time to Die har svensk biopremiär den 30 september 2021. Biljetterna köper ni som vanligt hos Filmstaden, som oftast släpper biljetter till nya filmen onsdagen innan premiären.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln