No Time to Die på Super Bowl

Igår var det dags för Super Bowl i USA, och som alltid ligger mycket fokus på vilken reklam som visas. Under årets match visades bland annat en ny teaser för den nya Bond-filmen, No Time to Die.

Det kryllar av stora skådespelare i det avslutande kapitlet av Craigs Bond-saga, vilket är den 25:e filmen sedan karaktären började köra runt i dyra bilar och jaga skurkar för snart 60 år sedan.

Medverkande

Förutom Daniel Craig i huvudrollen som James Bond ser vi Jeffrey Wright, Ana de Armas, Léa Seydoux, Naomie Harris, Ralph Fiennes och Rami Malek — och dessutom återvänder Christoph Waltz som skurken Blofeld.

No Time to Die regisseras av Cary Joji Fukunaga, som gjorde succé med sin TV-deckare True Detective och krigsdramat Beasts of No Nation. Bakom kameran finns svensk/holländska fotografen Hoyte van Hoytema och som kompositör ser vi Dan Romer, som bland annat skrivit musiken till Maniac, och som jobbade med FukunagaBeasts of No Nation.

Super Bowl Teaser

Den reklamfilm som visades under Super Bowl kan du se här nedanför:

Förutom den trailer som visats tidigare finns lite nytt material i teasern. Har du inte sett den första trailern kan du se den här nedanför:

Filmen verkar helt klart ha många bra actionscener, och jag hoppas att finalen för Daniel Craig blir så bra det bara går.

Svensk biopremiär

No Time to Die börjar visas på svenska biografer den 3 april 2020.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln