Nu fortsätter Love, Death Robots

Snart släpps fler avsnitt av science fiction-serien Love, Death & Robots — här är trailern.

När jag började titta på Love, Death & Robots på Netflix för snart två år sedan visste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Varje avsnitt är fristående och har skapats av olika människor, har olika stil och är i olika genrer; de sträcker sig från skräck till komedi, vilket gör innehållet väldigt varierat.

Visst, vissa avsnitt är bättre än andra, men de som är bra är riktigt, riktigt bra — och det som jag först trodde skulle vara ungefär som Black Mirror visade sig snabbt ha betydligt mer hjärta och själ, även om de utforskar liknande ämnen om framtidens teknologi.

Trailer

Trailern till den andra säsongen av Love, Death & Robots kan du se här:

För mig som älskade den första säsongen ser det här riktigt lovande ut — precis samma bredd som tidigare, men samtidigt helt nya historier i samma varierande stil. Dessutom har Netflix nu även bekräftat att de kommer att skapa en tredje säsong av serien, som släpps om två år.

Premiär

Den andra säsongen av Love, Death & Robots har premiär på Netflix den 14 maj 2021.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln