Nu finns nya Gossip Girl att se

Nu finns nya dramaserien Gossip Girl att se för oss här i Sverige!

En av de största ungdomsserierna genom tiderna är den amerikanska dramaserien Gossip Girl, som med Blake Lively och Leighton Meester i huvudrollerna slog rekord efter rekord i tittarsiffror i USA.

När det blev känt att serien skulle göras i en ny tappning fanns det inget sätt att se den nya serien — förrän nu; HBO Max har nämligen lanserats i Sverige.

Ny serie

Även om den nya serien Gossip Girl har samma namn som den ursprungliga serien är det en helt ny serie med nya karaktärer och nya intriger.

Sex avsnitt hittills

Seriens första sex avsnitt har hittills sänts och finns att se i biblioteket på HBO Max, och fler avsnitt kommer nu under november månad.

Avsnitten som finns att se är följande:

  1. Just Another Girl on the MTA
  2. She's Having a Maybe
  3. Lies Wide Shut
  4. Fire Walks with Z
  5. Hope Sinks
  6. Parentsite

En andra säsong är redan bekräftad och förväntas komma redan under nästa år.

Nämner den tidigare serien

En intressant sak i den nya serien är att den tidigare serien — ursprungliga Gossip Girl — nämns av karaktärerna som tidigare händelser; konceptet med Gossip Girl och skvallret som kanalen innebär lever alltså något de redan känner till.

Halva priset på HBO Max

Det pågår just nu en kampanj hos HBO Max där du får halva priset på månadsavgiften för alltid. Det innebär att avgiften är på otroligt låga 44,50 kr per månad för alla som blir prenumeranter nu. Det lägre priset gäller så länge du fortsätter vara prenumerant hos dem.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln