Nya Star Wars-serien får ett namn

Jon Favreau instagrammade ut detaljer om serien han jobbar på.

Att Jon Favreau jobbar på en ny serie som utspelar sig i Star Wars-universumet har vi vetat ett tag nu, men information om serien har det varit ont om. Nu vet vi lite mer!

Det var Favreau själv som tog till Instagram för att berätta vad serien kommer heta och handla om.

Serien har alltså fått namnet The Mandalorian och kommer att utspela sig nån gång efter att Imperiet faller i Star Wars: Episod VI – Jedins återkomst men innan Första Ordningen som vi lärde känna i Star Wars: The Force Awakens har tagit form.

Handlingen kretsar kring en ensam mandolorian och dennes äventyr i de yttre delarna av galaxen, långt ifrån den nya republiken. Prisjägare, äventyrare, smugglare, lönnmördare..? Det återstår att se. Pedro Pascal har ryktats vara knuten till serien, men om han spelar huvudrollen eller någon helt annan återstår även det att se.

Vi ser med spänning fram emot att få mer information om karaktärer, skådespelare, handling och eventuella kopplingar till filmerna i denna första ickeanimerade Star Wars-serie. The Mandalorian kommer att ha premiär på Disneys kommande streamingtjänst någon gång 2019.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln