Obi-Wan Kenobi släpps 25 maj

Den efterlängtade Star Wars-serien har fått ett releasedatum.

Disney+ som tidigare endast utannonserat 2022 som planerat releasefönster för den hett efterlängtade serien Obi-Wan Kenobi har nu gett oss ett mer specifikt datum att se fram emot.

Många hade nog trott att Star Wars-dagen 4 maj låg bra till som premiärdatum, men vi får vänta lite längre än så. Datumet att ringa in i kalendern och skriva OWK bredvid är nämligen 25 maj.

Vad serien ska handla om har det än så länge inte yppats ett ord om, men vad vi vet är att Ewan McGregor återvänder som Obi-Wan Kenobi tillsammans med Hayden Christensen som Darth Vader. Även Joel Edgerton och Bonnie Piesse återvänder som Owen och Beru.

I övriga roller ses bland andra Rupert Friend, Maya Erskine, Kumail Nanjiani och Indira Varma. Serien regisseras av Deborah Chow som tidigare bland annat regisserat ett par avsnitt av The Mandalorian.

Nu väntar vi bara på en första trailer.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln