Andra säsongen av Ozark får en trailer

Den ekonomiske rådgivarens kriminella äventyr fortsätter.

I första säsongen fick vi se den ekonomiske rådgivaren Marty (Jason Bateman) fly hals över huvud med frugan (Laura Linney) och deras två barn, från Chicago till Ozarksjöarna i Missouri. Det är sånt som händer när man gör affärer med mindre laglydiga personer och man måste göra allt i sin makt för att rädda livhanken, inte bara på sig själv utan på hela familjen; man spottar ur sig en helt orimlig lösning om att tvätta pengar bland sommarturisterna. Ofantliga mängder pengar.

Inte blir det lättare av att man har FBI efter sig, och inkräktar på lokala brottslingars territorium, men Marty gjorde så gott han kunde. Utan att spoila någonting så gick det ju som det gick och nu är säsong 2 på gång. Andra säsongen har premiär 31 augusti och Netflix har nu lagt upp en trailer för att locka oss att fortsätta titta.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln