Teaser till tredje säsongen av Ozark

Efter två riktigt bra säsonger är det snart dags för fortsättningen i Netflix-serien Ozark.

En av Netflix lite mindre kända egna titlar är Ozark, som trots att den inte är på speciellt många topplistor enligt mig är en av deras absolut bästa serier. Den är spännande från första avsnittet, och blir bara värre och värre ju längre man ser. Efter den andra säsonger finns det mängder med frågor och intressanta intriger.

Den första säsongen kom till Netflix 2017, och den andra 2018 — och därefter fick vi vänta två år innan det nu då är dags för den tredje säsongen.

Säsong 3

Netflix bekräftar att den tredje säsongen är på gång och har på grund av detta lagt upp en kort teaser på YouTube, som ni kan se här nedanför;

Även om teasern inte avslöjar speciellt mycket alls avråder jag dig från att titta på den om du inte har sett Ozark tidigare, för att inte få något avslöjat.

Medverkande

I huvudrollerna ser vi Jason Bateman, som dessutom har regisserat många av avsnitten, tillsammans med bland annat Laura Linney (Truman Show, Love Actually) och Julia Garner (The Assistant, Everything Beautiful Is Far Away).

Serien är skapad av Bill Dubuque och Mark Williams, som tillsammans ligger bakom The Accountant och A Family Man.

Återvänder i mars

Den tredje säsongen av Ozark börjar visas på Netflix den 27 mars 2020.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Artikeln har en kommentar:

  1. Björn Långström
    Björn Långström12 januari 2020

    Det här ser jag fram emot! Härligt att äntligen ha fått ett släppdatum.

Kommentera den här artikeln