Första trailern till Peppermint

Mamma förlorar dotter och man och bestämmer sig för att hämnas.

Hämndhistorier i film är långt ifrån ovanliga, så storyn i sig bidrar knappast med något nytt. Men oftast är det pappan i familjen som ska hämnas, och allt som oftast är han dessutom (eller har ett förflutet som) polis eller militär. Men inte den här gången!

I Peppermint kommer vi få se mamman i familjen, Jennifer Garner (Alias, Elektra), förlora allt när hennes dotter och make skjuts ihjäl. När sedan rättvisa inte skipas och stora delar av rättsväsendet visar sig vara korrupt så bestämmer hon sig för att ta saken i egna händer. Hon försvinner i några år för att träna upp sig och kommer därefter tillbaka för att ta en blodig hämnd på de som låg bakom hennes familjs mord.

Ganska standardaction med andra ord, men det kan mycket väl bli sevärt ändå. Det finns inget svenskt premiärdatum än så vi får väl se om den går upp på bio här, men amerikansk premiär sker i september.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln