Trailer till Pixars Framåt

Efter succéerna med Toy Story 4, Coco och Bilar 3 är animeringsstudion Disney Pixar tillbaka med ännu ett animerat äventyr — Framåt.

Så var det dags igen för Disney Pixar att ta barnen med storm, när deras nya saga Framåt dyker upp på biograferna nästa år.

Handling

Två pojkar utforskar världen av magi när de ska försöka få tillbaka sin pappa till livet — men när de bara lyckas få tillbaka hans ben startar en kamp mot klockan; ska de hinna hitta resten av honom?

Medverkande

Rösterna görs bland annat av Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus och Octavia Spencer. Bakom både manus och regi står Dan Scanlon, som senast skrev och regisserade den väldigt uppskattade Monsters University.

Musiken skrivs av bröderna Jeff Danna och Mychael Danna, som tidigare skrivit musiken till både "riktiga" och animerade filmer, däribland Familjen Addams och Den gode dinosaurien.

Trailer till Framåt

Nu har en lite längre trailer publicerats, som ger oss en lite bättre inblick i vad filmen faktiskt handlar om än tidigare smygtittar:

Jag tycker det ser ut att kunna bli en riktigt rolig film för hela familjen — och med tanke på teamet bakom kan man nog ha ganska höga förväntningar. När misslyckades Disney Pixar senast med en animerad film?

Svensk premiär

I Sverige får vi vänta till den 6 mars 2020 innan vi får se Framåt på bio på svenska biografer.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln