Första titt på Raya and the Last Dragon

Se de första scenerna ur nästa animerade Disney-film — Raya och den sista draken.

Det är inte bara med kommande Själen som Disney är aktuella i närtid; snart kommer även det animerade äventyret Raya och den sista draken. Här får vi följa en saga om flickan Raya som i det magiska landet Lumandra ska hitta den sista levande draken.

Filmen, som är skriven av Adele Lim och Qui Nguyen, regisseras av Carlos López Estrada och Don Hall. I huvudrollerna hörs rösterna från Kelly Marie Tran och Awkwafina.

Trailer

Disney har nu lagt upp den första teaser-trailern, som ni kan se här:

Det är tydligt att det är samma studio som gjorde Vaiana, vilket syns på både hur ön ser ut, karaktärerna och vattnet — men det är jättebra, för både jag och barnen älskade den filmen!

Rayas sidekick Tuktuk ser ut som en sån karaktär som bara Disney lyckas skapa, med både mycket hjärta och hjärna i hur de kan hjälpas åt för att lyckas i äventyret.

Biopremiär

Raya och den sista draken börjar visas på biografer världen över i mars 2021. Något exakt datum för när det går att se den på svenska biografer finns inte, men den 12 mars är det dags i USA.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln