Rekordpris på HBO Max

Samtidigt som konkurrenterna höjer priset erbjuder HBO Max det förmånligaste priset hittills.

Streamingtjänsternas kamp om kunderna fortsätter, och efter att Netflix igår meddelade att man höjer priset till 179 kr i månaden ser det utan tvekan ut som att HBO Max nu är det mest prisvärda alternativet på marknaden.

Halva priset livet ut

Erbjudandet om halva priset livet ut gäller för alla som blir kund vid lanseringen av den nya streamingtjänsten under månaderna oktober och november i år.

Läs mer hos HBO Max »

Det ordinarie priset är 89 kr i månaden, och eftersom man får halva priset livet ut innebär det att priset landar på klart överkomliga 44,50 kr i månaden — för billigt för att motstå med tanke på vad man får. Skulle priset höjas framöver, exempelvis till 99 kr i månaden, så är det fortfarande hälften du betalar om du blir kund redan nu.

Filmer och serier

Precis som hos konkurrenterna Disney+ och Netflix finns det både serier och filmer att se på HBO Max, med en skillnad; även biofilmer läggs upp direkt vid premiären.

Streama biopremiärer

Det som verkligen utmärker HBO Max är att de släpper alla Warner Bros biofilmer på streamingtjänsten, samma dag som de har premiär på bio — utan att det kostar dig något extra. Det innebär att du exempelvis kan se storfilmer som Dune och The Suicide Squad utan att behöva betala något mer än månadsavgiften.

Hos konkurrenten Disney+ får du betala 249 kr för att få se biopremiärerna hemma i soffan, så det råder ingen tvekan om att det är ett saftigt erbjudande att få det gratis i månadsavgiften.

Dessutom finns hela Warner Bros-katalogen med klassiker som Harry Potter och fången från Azkaban, Matrix och Indiana Jones och det sista korståget.

Serier i världsklass

Utöver biopremiärer och storfilmer under Warner Bros-flaggan finns även serier från HBO; framför allt den enorma succén Game of Thrones, den omtalade Succession, den hysteriska Vänner eller den skrämmande Chernobyl.

Tidsbegränsat erbjudande

Erbjudandet om halva priset livet ut på HBO Max till och med november månad, så den sista dagen att bli kund med rabatterat pris är den 30 november 2021.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln