Trailer till Reminiscence

Är minnen verkligen något vi ska återbesöka? Det är just vad science fiction-thrillern Reminiscence handlar om — och här är den första trailern.

Handling

I en dystopisk framtid har forskaren Nick Bannister (Jackman) hittat ett sätt att återuppleva det förflutna, och använder denna teknik för att ta reda på vad som hände hans avlidna fru Mae (Ferguson). Snart visar det sig att han kanske inte kände sin fru riktigt så bra som han först trodde.

Medverkande

Filmen är skriven och regisserad av Lisa Joy, som bland annat har skapat science fiction-serien Westworld tillsammans med sin man Jonathan Nolan — lillebror till Christopher Nolan. Att jag tycker att den här filmen verkar likna Inception är alltså kanske inte en slump; hon är trots allt ingift i Nolan-familjen.

I huvudrollerna ser vi Hugh Jackman, svenska Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton, Cliff Curtis och Angela Sarafyan. Filmens musik är skriven av Game of Thrones-kompositören Ramin Djawadi, och Westworld-fotografen Paul Cameron sköter kameror och ljus.

Trailer

Den första trailern till Reminiscence kan ni se här:

Premiär

Reminiscence har premiär på bio och på HBO Max i USA den 20 augusti 2021. Något datum för svenska biografer eller streamingtjänster finns ännu inte bekräftat.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln