Trailer till Scream

Ta en titt på den nya Scream-filmen — här är den nya trailern.

Handling

Ännu en gång drar en mördare på sig den klassiska masken från originalfilmen (Scream från 1996) och börjar mörda folk på löpande band.

Medverkande

En rolig detalj med den nya filmen är så klart att de faktiskt fått med sig flera av skådespelarna från originalet — eller vad sägs om Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette? Utöver dem så består filmens vanliga rollista av bland annat Dylan Minnette, Emma Roberts, Hayden Panettiere och Jack Quaid.

I regissörstolarna sitter Tyler Gillett och Matt Bettinelli-Olpin, som tidigare gjort skräckfilmen Ready or Not tillsammans. Musiken komponeras av Brian Tyler (Fast & Furious 9, Ready or Not) och fotograf är Brett Jutkiewicz (Ready or Not) — båda återvänder alltså till duons nya film.

Trailer

Vill du ta en titt på den kommande filmen? Här kan du se den — men tänk på att det är trailer till en skräckfilm:

Jag blir i ärlighetens namn faktiskt intresserad av filmen just på grund av att originalskådespelarna är med, så även om det inte ser ut som någon enormt bra skräckfilm är det definitivt en film jag kommer se.

Premiär

Scream har biopremiär den 14 januari 2022.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln