Se nya trailern till A Quiet Place 2

Efter en lång tids väntan är det nu äntligen dags för A Quiet Place Part II att ha premiär — här är den sista trailern.

När biograferna stängde ner i spåren av coronapandemin hade jag precis köpt biljetter till premiären av A Quiet Place Part II — biljetter jag därmed inte kunde använda. Sedan dess har det varit tämligen lugnt på biofronten världen över, men nu börjar premiärerna planeras in igen allt eftersom vaccinationerna går framåt.

Sista trailern

Eftersom A Quiet Place Part II nu snart faktiskt har premiär (igen) har filmstudion Paramount lanserat en ny trailer, som de kallar för Final Trailer — eller den sista trailern på svenska. Ni kan se den här:

Det råder inga tvivel om att det här är en intensiv film, och jag hoppas verkligen att regissören och manusförfattaren John Krasinski — som även spelade huvudrollen i den första filmen — tar tillfället i akt och gör den här uppföljaren både mer skrämmande och intensiv än 2018 års A Quiet Place.

Premiär

A Quiet Place Part II har premiär i USA den 28 maj 2021 samt i Sverige den 11 juni 2021.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln