SF Bio heter numera Filmstaden

Namn, logga och vinjett byts ut.

Från och med tisdagen den 23 oktober 2018 så har SF Bio bytt namn till Filmstaden. Namnbytet kommer sig av att företaget numera ägs av Odeon Cinemas Group, som ingår i amerikanska AMC.

Marcus Lorendal, VD för Filmstaden:

Nu är det dags att lyfta fram varumärket Filmstaden, symboliserat av ett stiliserat ”F”

Han säger vidare att de fortsätter att arbeta för att erbjuda sina kunder den absolut bästa biografupplevelsen genom att renovera och förbättra sina nuvarande biografer, men även genom nybyggnationer.

Redan nu är det filmstaden.se som gäller för att komma till deras hemsida för att t.ex. boka biljetter, och deras app har även den bytt namn från SF Bio till Filmstaden. Att byta ut fysiska skyltar och annat på biograferna tar sin början i och med invigningen av nya Filmstaden Helsingborg den 26 oktober. Samma datum börjar även Filmstadens nya vinjett att visas innan filmerna.

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Artikeln har en kommentar:

  1. daniel
    daniel29 oktober 2018

    Usch, vad alla sådana där ska se så stela ut och intetsägande..

Kommentera den här artikeln