Trailer till Shazam!

Det är hög tid att lätta upp stämningen i DC-universumet — här kommer Shazam!.

DC Comics har inte direkt haft flyt i sin filmsatsning, speciellt inte när man jämför med konkurrenten Marvels enorma framgångar med Marvel Cinematic Universe. Nu vänder man blad och satsar på en av de mer lättsamma superhjältarna, Shazam.

För regin står svenska David F. Sandberg, som tidigare gjort skräckfilmerna Lights Out och Annabelle Creation sedan han kom till Hollywood för ett par år sedan, efter ha gjort stor succé med kortfilmer på YouTube.

Filmen handlar om en pojke som får förmågan att förvandla sig till en vuxen superhjälte genom att bara yttra ett ord; "shazam". Just nu vet vi inte så mycket mer om handlingen, men idag släpptes en teaser-trailer.

Jag tycker det ser mycket bra ut, och äntligen kommer en DC-film med lite själ. Alla tidigare försök har varit stelbenta och alldeles för sterila, så jag hoppas verkligen på lite mer hjärta den här gången.

Med tanke på att David gjort flera komiska kortfilmer har han definitivt en känsla för humor — frågan är bara om han fått tillräckligt fria tyglar.

Trailer till Shazam!

Teaser-trailern som Warner Bros har publicerat på sin YouTube-kanal kan ni se nedan:

Svensk premiär

Den svenska biopremiären för Shazam! är planerad till 5 april 2019, och vi kommer iallafall sitta bänkade!

Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln