Sicario får en uppföljare - här är första trailern

Kriget mot drogkartellerna i Mexiko fortsätter i Sicario 2: Soldado.

När Sicario släppts blev den snabbt en stor succé, och med tanke på framgångarna är det egentligen inte förvånande att en uppföljare är på väg. Jag hade dock lyckats missa hela produktionen, som nu resulterat i en första trailer.

Både nytt och gammalt

Till uppföljaren återvänder både Benicio del Toro och Josh Brolin som drogpoliser — vi verkar dock inte få se Emily Blunt. Manuset skrivs precis som tidigare av Taylor Sheridan, som sedan Sicario varit aktuell med Wind River, som han skrev och regisserade.

Vad som däremot har bytts ut är hela teamet bakom — istället för Denis Villeneuve i regissörstolen ser vi Stefano Sollima (mest känd för den brutala serien Gomorra), och man har även bytt ut briljanta kompositören Jóhann Jóhannsson mot Hildur Guðnadóttir (som förvisso arbetat med Jóhansson sedan flera år) samt den lika briljanta fotografen Roger Deakins mot Dariusz Wolski, som är huvudfotograf åt Ridley Scott.

Sicario 2: Soldado trailer

Sony har nu släppts en första teaser-trailer för filmen, som ni kan se här:

Biopremiär 2018

Sicario 2: Soldado har premiär under 2018 — något definitivt datum är ännu inte satt.

Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln