Första bilden på nya Sith Trooper

Nya soldater visas upp i den sista Star Wars-filmen, Star Wars: The Rise of Skywalker.

När J.J. Abrams åter blåste liv i Star Wars-sagan var det få som blev besvikna; Star Wars: The Force Awakens hade något som gjorde nästan alla fans nostalgiska och nöjda.

Därefter fick Rian Johnson den äran att göra uppföljaren, Star Wars: The Last Jedi, och även om den inte fick riktigt lika bra kritik var det fortfarande en publiksuccé.

Nu är det snart dags igen, och glädjande för många har Abrams återvänt till registolen för att avsluta det nya kapitel av Star Wars-sagan han startade.

Ny trooper

I den sista filmen, Star Wars: The Rise of Skywalker, kommer en ny variant av de onda soldaterna visas; Sith Trooper, som skiljer sig från de tidigare vita, svarta eller kromade (som Captain Phasma) genom att helt vara färgade rött.

Rent camouflagemässigt tror jag inte rött är en jättebra färg, men jag är heller inte någon intergalaktisk ondskefull trollkarl — de kanske vet något jag inte vet?

Biopremiär till jul

Star Wars: The Rise of Skywalker har svensk biopremiär den 18 december 2019.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln