Trailer till Songbird

Se den första trailern till den postapokalyptiska thrillern Songbird.

I Songbird har livet som vi känner till det stannat upp i en stor lockdown på grund av ett farligt virus som har börjat spridas över hela världen. Städer stängs ner, folk dras ut från sina hem och placeras i stora läger — men några är immuna och klarar sig undan smittan.

Handlingen är tydligt inspirerad av det som händer i verkligheten just nu med Covid-19 — och viruset i filmen har till och med namnet Covid-23.

Medverkande

I huvudrollerna ser vi K.J. Apa och Sofia Carson, och i biroller bland annat Peter Stormare, Demi Moore, Alexandra Daddario, Bradley Whitford och Craig Robinson.

Regisserar gör Adam Mason, efter ett manus av honom själv och Simon Boyes. Bakom kameran ser vi Jacques Jouffret, och producent är Michael Bay, som ju är regissör själv, men som ofta producerar thrillers — nu senast A Quiet Place och The Purge.

Trailer

Den första trailern till Songbird kan ni se här:

Även om trailern i sig inte avslöjar så mycket tycker jag åtminstone att det kan bli riktigt intressant att se hur filmskaparna porträtterar den apokalyptiska framtid vi skulle kunna stå inför om viruset fortsatte spridas och blev ännu farligare än det är idag.

Premiär

Något premiärdatum för Songbird finns inte ännu, men den börjar visas under nästa år, alltså 2021.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln