Sonic-filmen försenad till 2020

Arbete pågår att göra om karaktären till något fansen vill se — och känner igen.

Vi har tidigare skrivit om att trailern till Sonic the Hedgehog väckte stor uppståndelse när den släpptes, eftersom Sonic-fans runt om i världen blev besvikna och arga över att den berömda igelkotten inte såg ut som han borde på något sätt.

Filmens regissör, Jeff Fowler, meddelade raskt att de tog till sig all kritik, erkände sitt misstag och drog tillbaka filmen till arbetsbordet — alla scener med igelkotten skulle göras om från början, och karaktären skulle se mer ut som en actionfigur än en blå lemur.

Man kan nästan — nästan — tro att de gjorde detta med flit; dels för att få gratis publicitet, men även för att verka vara ”good guys” som bryr sig om sina fans. Eller är jag bara cynisk när jag skriver så?

Senare premiär

Nytt premiärdatum för Sonic the Hedgehog är den 14 februari 2020 — och förhoppningsvis har de då lyckats göra en blå igelkott som inte är ”realistisk” utan som faktiskt ser ut som i spelen han kommer från.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln