Trailer till Spiral: From the Legacy of Saw

Ta en första titt på skräckfilmen Spiral: From the Legacy of Saw — nu är den första trailern här.

För vad som känns som tusende gången i ordningen kommer det nu ytterligare en uppföljare till den gamla indieskräckisen Saw — och frågan är väl egentligen om Spiral: From the Legacy of Saw lyckas med något vi inte sett i tidigare filmer?

Medverkande

I rollen som polisen Zeke Banks ser vi Chris Rock, och utöver honom har även Marisol Nichols och Samuel L. Jackson huvudroller i filmen, som regisserats av Darren Lynn Bousman samt har ett manus skrivet av Josh Stolberg tillsammans med Pete Goldfinger.

Trailer

Den första trailern till Spiral: From the Legacy of Saw finns att se här:

Jag är personligen inte helt övertygad om Chris Rock i en seriös huvudroll som denna, men jag kanske måste öppna mitt sinne lite. Oavsett vilket kommer jag så klart se filmen — jag har varit ett fan av Saw-serien sedan den första filmen, speciellt eftersom det var en riktig lågbudgetskräckis.

Premiär

Skräckfilmen Spiral: From the Legacy of Saw har svensk biopremiär den 14 maj 2021, förutsatt att biograferna har öppnat då vill säga — i annat fall lär den dyka upp på en streamingtjänst nära dig.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln