Ny trailer till Star Trek: Discovery

Nya ansikten och premiärdatum.

I somras kom en första trailer till seriens andra säsong, och nu har en andra trailer släppts för allmän beskådan. Trailern - som hade premiär på New York Comic-Con - bjuder på många nya scener, ett par nya ansikten samt ett premiärdatum.

Utöver ensemblen från första säsongen så har vi redan i den första trailern sett Anson Mount i rollen som kommendör Christopher Pike, ny kapten på USS Discovery. Nu får vi även se hans Number One som spelas av Rebecca Romijn och, kanske mest intressant, så får vi en första glimt av Ethan Peck som Spock. Vi får också bekräftat att Michelle Yeoh återkommer som Philippa Georgiou.

I USA har serien premiär på CBS All Access 17 januari nästa år, men i Europa står Netflix för distributionen och här verkar vi få vänta en extra dag. 18 januari 2019 är alltså datumet du ska ringa in i kalendern för att inte missa fortsättningen av Star Trek: Discovery.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln