Trailer till Star Wars Resistance

Första rörliga bilderna till nya serien.

I våras meddelade Disney och Lucasfilm att de höll på med en tredje animerad Star Wars-serie. Den heter Star Wars Resistance och handlar om den unga piloten Kazuda Xiono som rekryteras av Motståndsrörelsen. Serien utspelar sig några år innan Star Wars: The Force Awakens och följer Kazuda när han sätts att spionera på den växande First Order.

Till skillnad från sina föregångare så har Resistance en animeinspirerad stil, och kritiken på animeringen har inte låtit vänta på sig. Just nu har trailern på Disneys YouTube mer än dubbelt så många tummar ner än upp. Även om jag inte heller var ett dugg imponerad så har vi faktiskt bara sett en minut av serien än så länge. Jag håller en liten tumme för att de lyckas överraska mig positivt med det första avsnittet.

Star Wars Resistance har premiär 7 oktober på Disney Channel i USA och kommer senare att visas på Disney XD i resten av världen.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln