Ny teaser till Star Wars IX: The Rise of Skywalker

Det fullkomligt regnar Star Wars-nyheter dessa dagar — här kommer en teaser på kommande Star Wars: The Rise of Skywalker med helt nya scener.

Snart är det dags för den avslutande filmen i den nya Star Wars-trilogin, Star Wars: The Rise of Skywalker, att ha premiär, men vi har hittills inte hört så mycket om den. På Disney-inriktade mässan D23 Expo som var häromdagen visades dock en ny teaser upp, där man fick se helt nya scener från filmen — som ärligt talat ser riktigt bra ut:

Precis som den första "rebootfilmen" Star Wars: The Force Awakens är det J.J. Abrams som regisserar och skriver manus, och som det ser ut just nu kommer det här bli en riktigt häftig upplevelse.

I huvudrollerna ser vi återigen Daisy Ridley som Rey, Adam Driver som Kylo Ren, John Boyega som ex-soldaten Finn och Oscar Isaac som piloten Poe Dameron.

Svensk biopremiär

Star Wars: The Rise of Skywalker har premiär på svenska biografer den 18 december 2019.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln