Trailer till Suspiria

Remaken av den italienska skräckklassikern Flykten från helvetet har fått sin första trailer.

Vågen av italienska surrealistiska skräckfilmer satte sin prägel på filmindustrin under 70-talet, men efter att "riktiga" skräckfilmer blev populära under tidiga 80-talet hamnade de sedan lite i skymundan. Nu väcks dock en av de mest framgångsrika, Flykten från helvetet, till liv i och med remaken med samma namn.

I regissörstolen sitter Luca Guadagnino, som nu senast gjort kritikerrosade homosexuella dramat Call Me by Your Name och thrillern A Bigger Splash, och i rollistan ser vi bland annat Dakota Johnson, Tilda Swinton och Chloë Grace Moretz.

En kul detalj är att både Johnson och Swinton återvänder från A Bigger Splash för att arbeta med Guadagnino igen.

Trailer

Amazon Studios har nu publicerat den första riktiga trailern (tidigare har det bara funnits en teasertrailer) på sin YouTube-kanal, som ni kan se här nedanför.

Premiär

Filmen kommer att förhandsvisas på Venedigs filmfestival den 1 september 2018, för att sedan ha premiär i USA den 2 november. Något datum för Sverigepremiären har vi tyvärr inte fått ännu.

Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln