Trailer till Tales from the Loop

Den nya Amazon-serien Tales from the Loop är helt baserad på konceptbilder från en svensk konstnär.

Streamingkriget fortsätter, och nu är Amazon aktuella med science fiction-serien Tales from the Loop.

Handling

I serien får vi följa människor som bor ovanför "The Loop", vilket är en maskin som är byggd för att reda ut universums mysterier. Minst sagt märkliga saker händer i staden, och invånarna verkar påverkas på olika sätt.

Handlingen baseras på de målningar och konceptbilder den svenska konstnären Simon Stålenhag har gjort, som många har en kraftigt dystopisk och futuristisk stil.

Medverkande

I huvudrollerna ser vi Daniel Zolghadri, Paul Schneider, Rebecca Hall, Ato Essandoh och Jonathan Pryce. Utöver det är det givetvis en hel del övriga skådespelare, eftersom det är en serie, men primärt verkar handlingen kretsa kring Zolghadri och hans karaktär, Jakob.

Trailer

Trailern till Tales from the Loop finns publicerad på Amazons Prime Video-kanal på YouTube, och ni kan så klart se den här nedanför;

Serien åtminstone ut att vara riktigt, riktigt välgjord och bra filmad. Det glädjer mig också att de fått med så pass bra skådespelare som Jonathan Pryce och Rebecca Hall.

Premiär på Amazon

Amazons streamingtjänst Prime Video började visa hela den första säsongen av Tales from the Loop med dess 8 avsnitt nu i april 2020, så om du har tjänsten finns serien redan att se.

Har du det inte får du — likt mig — vänta lite till och hoppas att någon annan streamingtjänst köper rättigheterna att visa serien i Sverige.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln