Teaser och titel till Star Wars: Episode IX

De första rörliga bilderna på slutet av sagan.

Den nionde episoden i sagan fick ju tidigt ett byte av regissör och ett framflyttat premiärdatum, men i övrigt verkar produktionen ha gått som på räls. Den 15 februari meddelade J.J. Abrams via Twitter att de hade filmat färdigt, och idag kom så då äntligen den första teasern.

Vi återser de flesta skådespelare från den förra filmen, såsom Oscar Isaac, Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Mark Hamill samt (faktiskt) Carrie Fisher. Nygamla Billy Dee Williams återvänder som Lando Calrissian och Keri Russell och Dominic Monaghan tillhör nytillskotten.

Teasern kan ni alltså redan nu se hur många gånger ni vill, men Star Wars: The Rise of Skywalker, som alltså är den officiella titeln, får ni vänta till 18 december i år för att smita iväg och se på bio. Det återstår att se om J.J. Abrams lyckas knyta ihop säcken, men det ser onekligen bra ut.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln