Teaser till fortsättningen av Outlander

Fjärde säsongen kommer i höst.

Det börjar bli dags att göra sig redo att följa Claire (Caitriona Balfe) och Jamies (Sam Heughan) äventyr igen. Det historiska dramat baserat på Diana Gabaldons bästsäljande romaner tar vid där den tredje säsongen slutade, med Claire och Jamie uppspolade på en strand i den nya världen.

Starz har nu släppt en teaser där vi ser att paret når fram till Jamies moster Jocasta och får ett varmt välkomnande, men de verkar inte få många lugna stunder efter det. Föga förvånande, då det dels skulle bli en rätt trist serie om inget händer, och dels har trubbel en förmåga att söka upp paret.

Outlander hade premiär 2014 och har hunnit med tre säsong hittills. Den fjärde säsongen har premiär i november i år, och det är redan ytterligare två säsonger beställda efter det. Goda nyheter för alla fans av serien!

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln