Trailer till Tenet

Tiden går baklänges — ibland — i kommande thrillern Tenet.

Absolut ingenting har läckt ut rörande nästa film från Christopher Nolan, förutom att det är en spionthriller med tidresor inblandade, samt att filmen har fått namnet Tenet.

Några fotografier har dykt upp på filmteamet från Norges huvudstad Oslo, där vissa delar av filmen spelas in, men detaljer saknas för den som vill veta vad filmen handlar om.

Trailer till Tenet

Nu har dock Warner Bros publicerat den första trailern till filmen, så nu får vi svar på vad de arbetat på den senaste tiden. Trailern kan ni se här nedanför:

Som vanligt är det inte helt enkelt att greppa riktigt vad en Nolan-film faktiskt handlar om utifrån trailern, men huvudtemat är utan tvekan tidsmanipulering.

Vill du se mer av filmen kan du gå och se Star Wars: The Rise of Skywalker på IMAX, för då visas en prolog till Tenet som är längre än den här trailern.

Medverkande

Musiken skrivs av svenska Ludwig Göransson (Black Panther), bakom foto och ljus hittar vi svensk/holländska Hoyte van Hoytema (Dunkirk, Interstellar, Her) och för regi och manus står Christopher Nolan själv.

Förutom Michael Caine — som alltid är med i filmerna Nolan gör — och Kenneth Branagh som var med i Dunkirk, är det bara "nya" skådespelare i rollbesättningen; Robert Pattinson, John David Washington (son till Denzel Washington), Elizabeth Debicki och Aaron Taylor-Johnson.

På bio i Sverige

Tenet har premiär över hela världen, och alltså även i Sverige, den 17 juli 2020.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln