Ny trailer till Terminator: Dark Fate

Maskinerna ska återigen försöka ta kål på mänskligheten.

Efter att ha skrivit och regisserat de två första Terminator-filmerna så återvänder nu äntligen James Cameron till franchisen han startade. Han har skrivit manus till filmen men överlåter regisserandet åt Tim Miller, som gjorde sig ett namn när han regisserade Deadpool.

Trots att det redan kommit flertalet filmer i serien så är Terminator: Dark Fate tänkt att vara en direkt uppföljare på Terminator 2 - Domedagen. Det betyder alltså att allt som har hänt i filmerna släppta efter 1991 inte spelar någon roll. Inte mig emot då ingen av uppföljarna har varit särskilt mycket att hänga i julgranen.

Linda Hamilton återvänder i rollen som Sarah Connor, mamma till John Connor (Edward Furlong) som i framtiden ska leda motståndsrörelsens kamp mot maskinerna. Även Argo återvänder till en av sina mest kända roller som The Terminator. I andra roller ser vi bland andra Mackenzie Davis, Tom Hopper, Natalia Reyes och Gabriel Luna.

När vi nu närmar oss premiären så har Paramount släppt ytterligare en trailer som ni kan se här nedan. Terminator: Dark Fate har planerad svensk biopremiär 25 oktober i år.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln