The Aeronauts får en trailer

Eddie och Felicity återförenas i högtflygande äventyr.

I 2014 års The Theory of Everything spelade Eddie Redmayne och Felicity Jones det äkta paret Stephen och Jane Hawking. Nu ser vi dem återigen tillsammans i det verklighetsbaserade äventyret The Aeronauts.

Det är Amazon Studios som står bakom berättelsen om verklige James Glaisher (Redmayne) och påhittade Amelia Wren (Jones), en meteorolog och en luftballongsflygare som ger sig upp i det blå för att utforska vädret. Som kan ses i trailern så ser det först ut att gå lysande, men det hade inte blivit mycket till film om inte det ena och det andra hade gått åt fanders också.

I övriga roller ser vi även Himesh Patel (Yesterday) och Tim McInnerny (Notting Hill), och för regin står Tom Harper som tidigare gjort bland annat Wild Rose. Harper har även skrivit manus tillsammans med Jack Thorne.

Filmen är som sagt en Amazon-produktion och det är högst tveksamt om den kommer gå upp på bio i Sverige. Om inte så kommer den dock att ha premiär på Amazon Prime Video den 20 december i år.

Till dess får vi hålla till godo med trailern som nu har släppts och finns för allmän beskådan här nedan.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln