Andra trailern till The Crimes of Grindelwald

Comic-Con öser ur sig trailers för tillfället.

Nästa del i Fantastic Beasts-serien kommer om några månader och vi får redan nu den andra trailern från filmen. I uppföljaren till 2016 års Fantastiska vidunder och var man hittar dem så återser vi Eddie Redmayne som magizoologen Newt Scamander när han måste hjälpa en betydligt yngre Dumbledore än i Harry Potter-filmerna, spelad av Jude Law, att bekämpa den inte helt vänligt sinnade Gellert Grindelwald, gestaltad av Johnny Depp.

Återvänder gör även Katherine Waterston som Tina Goldstein och Alison Sudol som hennes syster Queenie. Även mugglaren Jacob Kowalski kommer tillbaka, spelad av Dan Fogler.

Fantastiska Vidunder: Grindelwalds brott verkar betydligt mörkare än den första delen och det gör mig inte ett dugg. Kanske inte så konstigt att det blivit så. Det var ju likadant med Harry Potter; de första delarna var relativt oskyldiga och lekfulla för att serien sedan skulle bli mörkare och mörkare.

David Yates regisserar återigen, precis som han har gjort med alla filmer i Harry Potter-världen sedan Harry Potter och Fenixorden. Filmen har svensk biopremiär 16 november, men den andra trailern kan ni alltså se redan nu.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln