Trailer för The First Purge

Det kommer en prequel till The Purge-filmerna.

Efter tre filmer i The Purge-serien så har det blivit dags att se hur allting började. Efter att den första filmen i serien, The Purge, kom 2013 så följdes den snabbt upp av The Purge: Anarchy redan året efter, och sedan kom The Purge: Election Year ett par år senare. Nu har det blivit dags att hoppa tillbaka i tiden och se den allra första utrensningen.

Marisa Tomei spelar doktorn som kom på detta sociala experiment som går ut på att folket ska få utlopp för allt hat och all ilska de bär inom sig. Under en tolvtimmarsperiod är alla brott, inklusive mord, lagliga.

Av trailern att döma så kan vi räkna med lika mycket våld och hemskheter som i de tidigare filmerna, samt få svar på frågan hur det egentligen kom sig att denna bestialiska tradition infördes. Filmen har svensk premiär 6 juli, och trailern kan ni kika på här nedan.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln