Trailer till The French Dispatch

Wes Anderson är tillbaka med en film som ser ut precis som ännu en film från Wes Anderson — här är första titten på The French Dispatch.

Medverkande

Något som utmärker Wes Anderson är att han alltid har nästan samma uppsättning skådespelare i sina filmer, vilket jag tycker är en riktig rolig detalj. Här ser vi (som vanligt) Bill Murray, Owen Wilson, Tilda Swinton, Adrien Brody, Anjelica Huston, Léa Seydoux och Jason Schwartzman — för att dessutom krydda med några nya ansikten, som Benicio del Toro, Elisabeth Moss, Jeffrey Wright, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan och Christoph Waltz.

En väldigt imponerande rollista, om jag får vara helt ärlig. Ytterligare personer som återvänder, och som även de ofta arbetar på Andersons filmer, är kompositören Alexandre Desplat (Isle of Dogs, The Shape of Water, The Grand Budapest Hotel) och filmfotografen Robert D. Yeoman (The Grand Budapest Hotel, Moonrise Kingdom, The Darjeeling Limited).

Trailer

Produktionsbolaget Searchlight har nu publicerat en trailer till filmen, som ni kan se här nedanför:

Ja, vad kan man säga? Som jag skrev i ingressen är det en film som ser ut precis som en film från Wes Anderson — och det menar jag i positiv bemärkelse. Han har en unik stil som han fortsätter att ta vara på, gång på gång.

Svensk biopremiär

Det finns inget datum satt för en svensk premiärvisning av The French Dispatch ännu, men eftersom filmen har premiär i USA den 24 juli 2020 bör den dyka upp även här i Sverige under sommarmånaderna.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln