The Man in the High Castle avslutas

Den fjärde säsongen blir den sista.

Amazons populära serie The Man in the High Castle har tre framgångsrika säsonger bakom sig och den fjärde håller precis på att spelas in. Nu meddelar dock Amazon att den fjärde säsongen blir seriens sista.

I avslutningssäsongen av serien så kommer motståndsrörelsen att utvecklas till ett fullskalligt uppror, driven av Juliana Cranes (Alexa Davalos) visioner av en bättre värld. En ny svart upprorsrörelse träder fram och gör gemensam sak med motståndsrörelsen och hjälper till att bekämpa nazismen och imperialismen.

Det japanska imperiet rämnar och med det kommer Takeshi Kido (Joel De La Fuente) att slitas mellan sin pliktkänsla och sina familjeband. Samtidigt dras Reichsmarschall John Smith (Rufus Sewell) till den portal som nazisterna har byggt till ett parallellt universum, där möjligheten finns att han får återse sin son.

Den sista säsongen har ännu inte fått något spikat premiärdatum men ska komma under hösten. Till dess har det släppts en kort teaser där vi får se korta glimtar av vad som komma skall.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln