Teaser till The Man in the High Castle

Tredje säsongen är på gång.

The Man in the High Castle är baserad på Philip K. Dicks roman med samma namn och är berättelsen om en värld där axelmakterna vann andra världskriget. Serien utspelar sig på 1960-talet och USA existerar inte. Landet är istället uppdelat mellan Tyskland i öst och Japan i väst. Men något som både Hitler och den lilla motståndsrörelse som finns börjar inse är att det finns en alternativ verklighet, en annan dimension, där de allierade faktiskt vann.

Den andra säsongen släpptes i december 2016, så vi som väntar på fortsättningen har gjort det länge nu. Och vi kommer få ha väntat i 21 månader innan vi får se fortsättningen, för först den 5 oktober i år är det tänkt att den tredje säsongen ska komma.

Som grädde på moset kan även meddelas att Amazon har beställt en fjärde säsong av serien, redan innan den tredje säsongen haft premiär. Den tredje säsongen har dock Amazon släppt en teaser för nu, så att vi har lite att sukta över fram till oktober.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln