Ny trailer till The Mandalorian

Star Wars-serien The Mandalorian närmar sig med stormsteg, tillsammans med öppningen av den nya streamingtjänsten Disney+ i november.

Disney utmanar både HBO, Netflix, Hulu och Apple TV+ när de slår upp dörrarna på Disney+, det stora valvet där de kommer lägga upp alla sina filmer och serier — oavsett om det är Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm eller Fox som legat bakom.

Vill du ta en titt på allt som kommer att finnas i Disney+? Här hittar du hela listan: Här är alla titlar som kommer till Disney+.

Trailer

Den nya trailern till The Mandalorian är ännu mer actionspäckad än tidigare. Ni kan se den här:

Framför allt tycker jag att serien ser så mycket "dyrare" ut än bara en serie; det känns verkligen som en Star Wars-film på alla plan.

Premiär i november

Om du bor i USA är det fritt fram att börja titta på The Mandalorian redan nästa månad, när Disney+ öppnar i landet. I Sverige är det tyvärr inte riktigt känt vilket datum man öppnar, men förhoppningsvis sker det under första kvartalet 2020.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln