Trailer till The Midnight Sky

Den första trailern till The Midnight Sky visar upp en skäggigare George Clooney än vi någonsin sett tidigare.

Handling

Jorden har drabbats av en förödande händelse, och forskaren Augustine (Clooney) måste hinna stoppa de astronauter som är på väg hem från en rymdresa från att återvända till det som förr var deras hem.

Medverkande

I huvudrollerna hittar vi flera stora skådespelare, däribland George Clooney, Felicity Jones, Kyle Chandler och Demián Bichir — och förutom att spela huvudrollen har Clooney dessutom regisserat filmen.

Det är dock inte första gången George Clooney regisserar långfilm; han har tidigare gjort populära filmer som The Monuments Men, Maktens män och nu senast Suburbicon.

Manuset är skrivet av Mark L. Smith, som har baserat manuset på boken Good Morning, Midnight av Lily Brooks-Dalton. Musiken är skriven av den enastående Alexandre Desplat och filmen är filmad av Martin Ruhe.

Trailer

Den första trailern till filmen finns nu att se här:

Det här ser faktiskt ut att kunna bli en riktigt bra science fiction-film, som en blandning av Gravity och valfritt postapokalyptiskt äventyr — och jag klagar inte. Det verkar både välgjort och spännande.

Premiär

The Midnight Sky börjar visas på Netflix den 10 december 2020.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln