Trailer till fortsättningen av The Punisher

Straffaren fortsätter sitt dödande i ytterligare en säsong.

När The Punisher hade premiär 2017 så var det nog utan tvekan den råaste och blodigaste serien eller filmen i MCU. Trots det - eller kanske tack vare? - så blev den oerhört populär och fick övervägande bra kritik. Med rätta! Tillsammans med Daredevil så är den i mina ögon den bästa av Netflix Marvel-serier, kanske just tack vare att råheten får den att kännas äkta på helt annat sätt än till exempel Luke Cage.

Nu har dock Luke Cage, Iron Fist samt tyvärr även Daredevil lagts ned. Tanken är gissningsvis att Disney vill föra över sina serier till sin egen streamingtjänst i framtiden. Men innan alla nedläggningar tog sin början så hade redan en andra säsong av The Punisher beställts, och nu är den snart här.

Frank Castle (Jon Bernthal) räddar en ung tjej (Giorgia Whigham) på en bar och dras därmed in i än mer otäckheter. Hans polare Billy (Ben Barnes) från första säsongen stannar tydligen inte i fängelset, så The Punisher ser ut att få det hett om öronen.

Den andra säsongen släpps på Netflix om en vecka, den 18 januari. Fram till dess får ni hålla tillgodo med trailern här nedan, som Netflix precis har släppt.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln