Trailer till The Rhythm Section

Se Blake Lively tar hjälp av Jude Law för att hämnas sin familj i thrillern The Rhythm Section.

Efter att Reed Morano skapat sig ett namn som en framstående filmfotograf i Hollywood, bland annat med succéerna Looking och Kill Your Darlings, övergick hon till att regissera vid 2015 när hon gjorde Meadowland.

Därefter fortsatte hon på samma bana, och även om hon själv skötte kameran samtidigt som hon regisserade både Meadowland och I Think We're Alone Now har hon på The Rhythm Section fokuserat på att regissera.

Fotografjobbet överlämnades istället till Sean Bobbitt, som tidigare filmat exempelvis Widows och 12 Years a Slave.

Handling

Efter att Stephanie (Lively) förlorar hela sin familj i en flygplanskrasch bestämmer hon sig för att jaga ifatt och hämnas de som var orsaken till kraschen.

Medverkande

I huvudrollerna ser vi Blake Lively som Stephanie Patrick, Jude Law i en ännu inte namngiven roll, Sterling K. Brown och Max Casella.

Filmens manus är skrivet av Mark Burnell, som även skrivit boken med samma namn. Regissör är som sagt Reed Morano, filmfotograf är Sean Bobbitt och kompositör Steve Mazzaro.

Trailer

Paramount har publicerat den första trailern för thrillern på YouTube, som ni kan se här nedanför:

Det verkar vara en spännande thriller, men jag har verkligen inte blivit imponerad av Blake Lively på senare tid, så hon har en del att bevisa efter exempelvis A Simple Favor.

Förhoppningsvis låter de filmen ha en tyngd och förlitar sig inte enbart på att hon tar på sig olika förklädnader...

Biopremiär

The Rhythm Section har svensk biopremiär den 10 januari 2020.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln