Första trailern till The Wheel of Time

Amazon Studios mäktiga fantasyserie är snart här, och en första trailer bjuder på magi, mystik och monster.

Amazon Studios anstränger sig verkligen för att etablera sig som en stor aktör inom film- och tv-branschen. Inte nog med att de håller på med en rekorddyr serie som utspelar sig i Sagan om Ringen-världen, snart är det även premiärdags för filmatiseringen av Robert Jordans väldiga epos The Wheel of Time, eller Sagan om Drakens återkomst som bokserien heter på svenska.

Sagan om Drakens återkomst utspelar sig i en värld fylld med en magisk kraft som vissa kan nå och använda sig av. Tyvärr är den manliga halvan av denna kraft smittad vilket leder till att männen som kan leda kraften till slut blir galna, ofta med förödande konsekvenser, varför det bara är tillåtet för kvinnor att använda den. För att komplicera saken är det dessvärre förutspått att en man som kan leda kraften måste rädda världen, eller få den att gå under.

Serien är skapad av Rafe Judkins och i huvudrollerna ser vi bland andra Rosamund Pike som Moiraine Damodred, Daniel Henney som al'Lan Mandragoran, Josha Stradowski som Rand al'Thor och Zoë Robins som Nynaeve al'Meara för att nämna några av de hundratals karaktärer som är med i böckerna.

Den första trailern för serien är nu släppt och efter att ha varit under utveckling i flera år är det fredagen den 19 november i år som ni ska ringa in i kalendern, för då vankas det premiär.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln