Trailer till Tom Jerry

Se den första trailern till kommande komedin Tom & Jerry.

Ja, du läste rätt — nu väcker Warner Bros de klassiska animerade karaktärerna Tom och Jerry till liv i en film som blandar vanlig film med tecknade figurer; nästa år kommer Tom & Jerry.

Medverkande

Filmen är regisserad av Tim Story, manuset har skrivits av Kevin Costello, Christopher Lennertz har komponerat musiken och Alan Stewart har skött kamera och ljus. I huvudrollerna ser vi Chloë Grace Moretz, Ken Jeong, Michael Peña och Rob Delaney.

Trailer

Idag kom den första trailern till Tom & Jerry, som ni kan se här:

Jag gillar konceptet med tecknade figurer blandat med riktiga skådespelare, och har gjort det ända sedan jag såg Vem satte dit Roger Rabbit? när jag var liten — frågan är om de lyckas göra den här filmen både underhållande och tillräcklig nyskapande för att det ska vara värt att göra om konceptet på nytt?

Ärligt talat är jag ganska lättad över att de inte försöker göra en misslyckad 3D-film av detta, utan istället väljer filmbolaget att hålla fast vid den traditionella 2D-stilen som vi är vana vid.

Premiär

Tom & Jerry har svensk premiär den 5 mars 2021.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln