Tredje säsongen av Dark är klar

Tidsresandet fortsätter när den tredje säsongen av den omtalade Netflix-serien Dark snart drar igång.

Gillar du tidresande, paradoxer, frågor om ödet och människans fria val? Då kan den tyska serien Dark vara något för dig — en makalöst snygg och välskriven science fiction-serie.

Hittills har två säsonger skapats, som finns att se för alla som har ett Netflix-abonnemang, och nu är det snart dags för den tredje säsongen med lite drygt en månad kvar till premiärdatumet.

Tredje säsongen klar

Seriens regissör Baran bo Odar har nu lagt upp ett inlägg på sitt Instagram-konto med en bild från säsong tre tillsammans med följande kommentar:

And that‘s it. We are finally done with all the work on Dark Season 3, the final chapter. Post production is done! No more Dark for us. No more Winden... We will miss it. Thx to all the people making this possible. Thx to all the fans out there! We love you. And yes... the teaser will be out soon... :)

Därmed är det alltså bekräftat att hela efterproduktionen är färdig och att deras arbete med serien nu är avslutad — och därmed är den sista säsongen redo att sändas.

Med tanke på att den tredje och sista säsongen av serien börjar visas på Netflix den 27 juni 2020 borde det komma upp en trailer för den nya säsnogen vilken dag som helst.

Bästa serien just nu

Trots att Dark är en invecklad science fiction-serie om tidresor och antimateria — där alla dessutom pratar tyska — vann serien precis en tävling som Rotten Tomatoes anordnade där besökarna fick rösta på vilken serie de gillade bäst.

Mot jättar som Stranger Things, Black Mirror och Peaky Blinders tog Dark hem förstaplatsen med inte mindre än 80 % av rösterna i finalomgången.

Premiär

Den tredje säsongen börjar som sagt visas på Netflix den 27 juni 2020. Alla åtta avsnitt i den tredje säsongen kommer finnas tillgängliga direkt.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln