Trailer till Uncharted

Nu är det snart dags för filmatiseringen av det berömda TV-spelet att ha premiär — här är första trailern till Uncharted.

Handling

Nathan Drake (Holland) är en skattsökande äventyrare, som tillsammans med sin kompanjon Sully (Wahlberg) åker på äventyr världen runt. I den här filmen får vi följa Drake och se hur han lärde känna Sully innan TV-spelens berättelse börjar.

Medverkande

Tom Holland spelar huvudrollen som Nathan Drake, och sedan ser vi Mark Wahlberg som sidokaraktären Victor “Sully” Sullivan, Tati Gabrielle som Braddock — och skurken spelas av Antonio Banderas.

Filmen regisseras av Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) efter ett manus av Art Marcum och Matt Holloway, som tillsammans bland annat har skrivit manuset till Iron Man. Bakom kameran är ingen mindre än Chung-hoon Chung (Det, Last Night in Soho, Stoker) — och visst ser det ut som en välgjord film.

Trailer

Här kan ni se trailern till Uncharted:

Jag som har spelat TV-spelen som den här filmen baseras på tycker faktiskt att det är nästan otäckt likt spelet, som karaktäriserats av ganska extrema spelmoment — som exempelvis syns i trailern med lådorna som ramlar ur planet. Med lite tur kan det här bli en riktigt underhållande äventyrsfilm!

Premiär

Uncharted har svensk biopremiär den 18 februari 2022, vilket ju — även om det låter som lång tid framåt — är om bara 4 månader.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln