Trailer till Uncut Gems

A24 är aktuella med ännu en film att se fram emot — här är första trailern till Uncut Gems med Adam Sandler i huvudrollen.

Medverkande

I huvudrollerna ser vi Adam Sandler som Howard Ratner samt bland annat Julia Fox, Kevin Garnett och The Weeknd som sig själva. Regissörer och manusförfattare är Safdie-bröderna, Jarl och Josh, som mest nyligen gett oss den kritikerrosade thrillern Good Time.

Filmfotograf är en av Hollywoods bästa — nämligen den iranska fotografen Darius Khondji, som tidigare gett oss bland annat Seven, Panic Room och Magic in the Moonlight — och kompositör är Daniel Lopatin, som skrev musiken till Good Time och Partisan.

Trailer

Här kan ni titta på trailern till Uncut Gems:

Personligen har jag lite svårt för Adam Sandler, då det känns som att han alltid har samma kroppsspråk, dialekt och tonläge — men här kan det faktiskt finnas någon typ av ljusglimt. Han måste helt enkelt leverera, och kanske är det så att han klarar av det när det verkligen krävs. Vi får se.

I övrigt ser filmen inte så finslipad ut som man är van från Khondji, men det kan mycket väl vara trailern som ser sämre ut än filmen. Även här får vi se...

Biopremiär

Filmen har fått bra kritik på både Telluride filmfestival den 30 augusti och Toronto filmfestival den 9 september. Den börjar visas på bio i USA den 13 december 2019. Något datum för premiär på svenska biografer finns inte ännu, men förhoppningsvis börjar den visas under december månad även här.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln